contact@femmedigitale.ro instagram

Zeyla Tomlyn

I sing, I dance, and so I am.

Zeyla Tomlyn aka Petra Acker este cântăreață, compozitoare, producătoare, songwriter și medium, mereu pasionată de frumusețea și misterele universului.

Zeyla Tomlyn - With You or Without You (video)

S-a născut în Brașov și locuiește în prezent pe plaiurile natale de unde lucrează cu artiști din toată lumea.

Diversitatea stilurilor o definește, de la Bach și Mozart în copilărie a trecut cu ușurința la gospel, jazz, rock, funk, hip hop, soul, reggae, lectro și house, iar dragostea pentru muzica africană este de o vreme bună în prim plan.

Una din trupele ei fiind prima din țară care a adus afrobeat pe scenele românești.

Petra & The Band - Human Race (video)

Petra Acker & the Band - Vijelchen (Tiny Wild Bird) (video)

Formula de Live Performance este Duo-ul de Electro-acoustic World Music PANTAM DANCE, unde activează ca vocalist și producer.

Pantam Dance & Zeyla Tomlyn - Whispers (video)

Zeyla are trei albume proprii la activ, ‘Argema Mittrei’, ‘Never Been Better’ cu compoziții proprii și ‘I wish I knew’, un album de jazz în colaborare cu muzicieni din Berlin și NYC, înregistrat în New York în 2016.

Comet - Argema Mittrei LP (video)

Pe lângă asta a apărut pe 19 albume a unor artiști din țară și străinătate, acoperind din nou o gamă largă de stiluri precum hip hop, EDM, trap, muzica clasică, gospel și reggae.

De mulți ani predă muzică în forma ei cat mai creativă și liberă și a dezvoltat un concept de workshop bazat pe circle singing și body percussion pentru persoane cu sau fără pregătire muzicală, numit Circle Sounds.

Conștientă că arta are nevoie de evoluție constantă, artista caută mereu să-și perfecționeze meseria, absolvind cursuri de producție și songwriting la London Songwriting Academy, studiind cu profesori ca Andrew Huang (USA), Sytek (GB), Alicia Keys (USA), Timbaland (USA), Armin van Buuren (H), Roger Treece (USA, Bobby McFerrin).

În toamna 2022 a lansat împreună cu Elyas Liera conceptul de evenimente conștiente ‘Cosmic’, ce îmbină dans, concerte și workshops cu bucătărie plant based și promovarea unui stil de viață acordat la legile universului.

Programul evenimentelor din cadrul proiectului este: